Hoe het begon tussen Hudson & Rex (2024)

Serie

Jacob-Jan van de Groep

&nbsp · &nbsp

&nbsp · &nbsp

LAATSTE UPDATE: 29-09-21 18:03

Hoe het begon tussen Hudson & Rex (1)

© Joanna.Kawecka@turner.com

Hudson & Rex

Delen

Voordat rechercheur Charlie Hudson en zijn hondse partner Rex vanaf volgende week weer nieuwe misdaden oplossen, laat de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen zien hoe de politiepartners elkaar leerden kennen.

De Canadese politieserie Hudson & Rex begint het nieuwe seizoen met een terugblik. Op weg naar een bezoek aan het kerkhof vertelt rechercheur Charlie Hudson (John Reardon) aan collega Sarah (Mayko Nguyen) hoe hij exact drie jaar geleden zijn partner, de trouwe hond Rex, leerde kennen bij een dramatisch verlopen ontvoeringszaak. Destijds was de hond nog het maatje van agente Grace Lindsay, en in een flashback zien we hoe zij door een kogel van de ontvoerder om het leven komt. Charlie besluit de ontvoeringszaak én de zorg voor Rex op zich te nemen.

Commissaris Rex

In Hudson & Rex wordt de hond gespeeld door een Duitse herder genaamd Diesel vom Burgimwald. Het is een directe afstammeling van de hond die de rol van Rex speelde in het Oostenrijkse origineel Commissaris Rex.

Tags en meer informatie

Diesel vom Burgimwald Justin Kelly Kevin Hanchard Mayko Nguyen John Reardon misdaadserie
Alle tips

Hoe het begon tussen Hudson & Rex (2)

Meezingen: Jan Smit opent het Muziekfeest op het Plein in Zeewolde

Jan Smit opent het grootste muziekspektakel van Nederland dit jaar in Zeewolde. Duizenden fans komen samen om de hits van onder anderen Marco Schuitmaker, André Hazes en Wolter Kroes luidkeels mee te zingen.

Lees verder

Tip Ode aan onze veteranen Vanmiddag17:10 - 17:56 · Muziek Op de vooravond van Nederlandse Veteranendag presenteert Carrie ten Napel een muzikaal eerbetoon aan de (oud-)militairen tijdens Ode aan Onze Veteranen op Het Malieveld in Den Haag. Artiesten treden op onder begeleiding van de Marinierskapel.
Tip Natuur op 2: Eden - Paradijs op aarde Vanmiddag17:10 - 18:00 · Informatief De start van de herhalingen van de natuurreeks Eden - Paradijs op Aarde toont het regenwoud in Borneo. Dit rijkste woud biedt plaats aan meer dan veertigduizend dieren- en plantensoorten. Daarnaast vinden onderzoekers nog dagelijks nieuwe soorten.
Laatste nieuws van TVgids.nl Meer nieuws 11:08 Omroep MAX eert Peter R. de Vries met drie uitzendingen 09:52 René van der Gijp vanavond niet aan tafel in Vandaag Inside Oranje 08:48 De TV van gisteren: Kijkers genieten van onverwachte stunt van Georgië tegen Portugal 06:47 Vanavond op TV: Valkenburg in de Geul, The inspector Lynley mysteries, King Kong 22:03 Dit is de zesde afvaller van Het Perfecte Plaatje op Reis Thailand
De tv van gisteren Meer tv 27 jun De TV van gisteren: Kijkers genieten van onverwachte stunt van Georgië tegen Portugal
De nieuwste reviews Meer reviews 29 mei Jeroom Snelders heeft heel goed nieuws voor de fans van LOL: Last One Laughing
Tip Rail away Vanavond19:55 - 20:30 · Informatief Vanuit het stadje Donaueschingen, aan de rand van het Zwarte Woud, maakt de Rail Away-trein een zomerse rit via Sigmaringen naar eindbestemming Gammertingen. Langs de route liggen meerdere kastelen, waaronder Burg Hohenzollern.
Tip Law Abiding Citizen Vanavond20:25 - 22:43 · Film Clyde Shelton (Gerard Butler) is in Law Abiding Citizen een brave burger. Totdat zijn gezin wordt vermoord en een van de daders binnen een mum van tijd weer op vrije voeten staat.
Tip Fifty Shades of Grey Vanavond20:26 - 23:00 · Film Fifty Shades of Grey is de verfilming van de gelijknamige bestsellervan E. L. James. De erotische film gaat over de net afgestudeerde Anastasia Steele en miljardair Christian Grey.
Tip Spider-Man: Far from Home Vanavond20:27 - 22:56 · Film In dit vervolg op Spider-Man: Homecominggaan Peter Parker en zijn klasgenoten op studiereis naar Europa. Naast een aantal wereldsteden doen ze ook Nederland aan: zemaken eensnelle stopin Broek op Langedijk.
Tip Endeavour Morse Vanavond20:28 - 22:26 · Serie Een maaltijdbezorger wordt in Endeavour Morse dood gevonden in het huis van een verdwenen tv-kok. Endeavour onderzoekt of de jonge Pakistaan het slachtoffer is van racistisch geweld of dat er een ander motief is voor de moord.
Tip Little Fockers Vanavond20:30 - 22:35 · Film Na twee films en een hoop gedoe heeft Jack zijn schoonzoon eindelijk geaccepteerd. Greg Focker is inLittle Fockersgelukkig getrouwd met zijn Pam.
Tip No Country for Old Men Vanavond20:30 - 22:55 · Film No Country for Old Menis een Oscarwinnende film met als ingrediënten een huurmoordenaar, een koffer vol geld en een stapel lijken.
Tip Bestemming X Vanavond20:36 - 22:15 · Amusem*nt Voor de kandidaten is het bij het raden van de bestemming zaak om te zien wat er afwijkt. Zo kregen ze eerder dit seizoen een Scandinavisch ontbijt, maar lag er één Duits product op hun bord. De eindbestemming toen was Berlijn, maar wat zal de bestemming dit keer zijn inBestemming X?

Toon meer tips

Hoe het begon tussen Hudson & Rex (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Eusebia Nader

Last Updated:

Views: 6104

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Eusebia Nader

Birthday: 1994-11-11

Address: Apt. 721 977 Ebert Meadows, Jereville, GA 73618-6603

Phone: +2316203969400

Job: International Farming Consultant

Hobby: Reading, Photography, Shooting, Singing, Magic, Kayaking, Mushroom hunting

Introduction: My name is Eusebia Nader, I am a encouraging, brainy, lively, nice, famous, healthy, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.